Palvelut

Otamme keskimäärin 9000 askelta päivässä, 3,3 miljoonaa askelta vuodessa ja kävelemme 3,5 kertaa maapallon ympäri elämämme aikana.
Terveet ja kauniit jalat eivät ole itsestäänselvyys. Säännöllinen hoito on paras tapa saada hyvinvoivat jalat. Jalkahoidoissa käytän Genius Podotronic -XP nestesumuporaa, joka on erittäin miellyttävä asiakkaalle.

Jalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, jalkojen analyysi, kynsien leikkaus ja siistiminen, kynsivallien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/ känsien poisto sekä rentouttava jalkahieronta. Hoidon yhteydessä saat tietoa jalkojesi kunnosta sekä ohjausta kotihoitoon ja tuotevalintoihin.

Luxus jalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, jalkojen analyysi, kynsien leikkaus ja siistiminen, kynsivallien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/ känsien poisto sekä rentouttava jalkahieronta. Lisäksi jalkojen kuorinta, kynsien lakkaus.

Ylellinen jalkahoito

Kosteuttava jalkakylpy, jalkojen analyysi, kynsien leikkaus ja siistiminen, kynsivallien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien/ känsien poisto sekä rentouttava jalkahieronta. Lisäksi jalkojen kuorinta, kynsien lakkaus ja hoitava jalkanaamio.

Yksilölliset silikoniortoosit

Silikoni on kestävä, pestävä ja ihoystävällinen materiaali, eikä se toimi kasvualustana bakteereille. Ortoosit valmistetaan käsityönä. Ne suojaavat ulkoiselta paineeelta ja hankaukselta sekä helpottavat kipua. Yleisimmin ortooseja valmistetaan varvasväleihin, suojaamaan ja korjaamaan vasaravarpaita sekä helpottamaan vaivasenluuhun kengän aiheuttamaa painetta ja kipua.

Yksittäiset toimenpiteet

(Sisältää kylvetyksen ja jalkojen rasvauksen)

  • Terveiden kynsien leikkaus ja muotoilu
  • Sisäänkasvaneen kynnen hoito
  • Sienikynnen hionta
  • Kovettuman/ känsän poisto
  • Syylän tai ihohalkeaman hoito
  • Kynsien ohennus